Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diablos M&F F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Guerra rent richting de bal. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva speelt de bal door. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sangronis passt de bal in één keer door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Primera kopt de bal weg. Barandarian controleert de bal met de borst. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Angelucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perez Greco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diablos - M&F F.C 0:1

45e minuut.
Valderrama passt de bal in één keer door. Primera rent richting de bal. Primera probeert naar een medespeler te passen. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diablos 57%, M&F F.C 43%.
FC Diablos - M&F F.C 0:1

48e minuut.
Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Guerra is nu in balbezit. Da Silva rent richting de bal. Guerra onderschept slim de pass. Guerra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva rent richting de bal. Da Silva passt de bal in één keer door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Barandarian speelt de bal door. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco met een sublieme pass. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perez Greco rent richting de bal. Peña Zauner onderschept slim de pass. Peña Zauner speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diablos 64%, M&F F.C 36%.
FC Diablos - M&F F.C 0:1