Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESTUDIANTES DE ARAGUA centro óptico de occidente
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galea krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Arango met een sublieme pass. Izaguirre is nu in balbezit. Riera is nu in balbezit. Riera haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Arismendi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zauner passt de bal met de wreef. Martínez onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Margiota zal de hoekschop nemen. Concepción springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Riera is nu in balbezit. Izaguirre rent richting de bal. Riera is nu in balbezit. Riera draait met de bal, schiet en ... Arismendi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTUDIANTES DE ARAGUA - centro óptico de occidente 1:0

25e minuut.
Galea met een snelle inworp. Margiota rent richting de bal. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Zauner is nu in balbezit. Zauner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pastor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cárdenas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTUDIANTES DE ARAGUA 39%, centro óptico de occidente 61%.
ESTUDIANTES DE ARAGUA - centro óptico de occidente 1:0

47e minuut.
Inworp. Cárdenas met een snelle inworp. Arvelo met een sublieme pass. Riera is nu in balbezit. Riera draait met de bal, schiet en ... Laya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTUDIANTES DE ARAGUA - centro óptico de occidente 2:0

52e minuut.
Dávila geeft de bal voor. Palacio kopt de bal weg. Galea probeert de bal aan de voet te houden. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner draait met de bal, schiet en ... Pedraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arvelo de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Riera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arismendi. Arismendi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal met de wreef. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTUDIANTES DE ARAGUA - centro óptico de occidente 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTUDIANTES DE ARAGUA 49%, centro óptico de occidente 51%.
ESTUDIANTES DE ARAGUA - centro óptico de occidente 3:0