Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr La villa sp
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Carrero is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Amundaray kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. Bigott rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Ortiz met een sublieme pass. Daar is Mejías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera is nu in balbezit. Noguera draait met de bal, schiet en ... Guevara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - La villa sp 0:1

11e minuut.
Bigott rent richting de bal. Bigott passt de bal zonder na te denken. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - La villa sp 0:2

14e minuut.
Lezama geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Lezama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Patiño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noguera is nu in balbezit. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - La villa sp 0:3

25e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een lange en hoge pass. Piñate kopt de bal weg. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arocha heeft problemen om de bal te vangen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ortiz neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - La villa sp 1:3

41e minuut.
Bigott met een sublieme pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama is nu in balbezit. Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Noguera schiet op doel. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 52%, La villa sp 48%.
Morecambe Jr - La villa sp 1:3

46e minuut.
Bigott speelt de bal door. Amundaray rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian verovert de bal door een tackle van achteren. Barandarian speelt de bal door. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mejías geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arocha de bal. Petit rent richting de bal. Petit draait met de bal, schiet en ... Piar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - La villa sp 2:3

60e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Carrero onderschept slim de pass. Patiño begaat een overtreding. Patiño krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. Bigott probeert naar een medespeler te passen. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Barandarian onderschept slim de pass. Barandarian passt de bal zonder na te denken. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero onderschept slim de pass. Carrero passt de bal met de wreef. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morecambe Jr - La villa sp 3:3

76e minuut.
Barandarian passt de bal met de wreef. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass. Petit is nu in balbezit. Petit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz geeft de bal voor. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 45%, La villa sp 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morecambe Jr - La villa sp 3:3