Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polar ice F.C La villa sp
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Roldán geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott onderschept slim de pass. Noguera rent richting de bal. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Vargas de bal. Palacio is nu in balbezit. Patiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patiño krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Bigott rent richting de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vizcarrondo trapt de bal weg van het doel. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar ice F.C - La villa sp 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar ice F.C 55%, La villa sp 45%.
Polar ice F.C - La villa sp 1:0

47e minuut.
Bigott rent richting de bal. Bigott passt de bal met de wreef. Noguera rent richting de bal. Noguera draait met de bal, schiet en ... Aray maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polar ice F.C - La villa sp 1:1

51e minuut.
Patiño rent richting de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño begaat een overtreding. Patiño krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott draait met de bal, schiet en ... Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar ice F.C - La villa sp 1:2

66e minuut.
Fuenmayor speelt de bal door. Altuve is nu in balbezit. Meleán maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meleán naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Monsalve met een sublieme pass. Noguera heeft problemen om de bal te vangen. Bigott is nu in balbezit. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar ice F.C - La villa sp 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar ice F.C 72%, La villa sp 28%.
Polar ice F.C - La villa sp 1:3