Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Lehman Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 807
Fundación Miranda barrio 23 fc
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met de inworp. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación Miranda - barrio 23 fc 1:0

9e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Daar is Notaroberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaroberto geeft de bal voor. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Díaz trapt de bal weg. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma passt de bal zonder na te denken. Arismendi rent richting de bal. Arismendi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Colmenares rent richting de bal. Colmenares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación Miranda - barrio 23 fc 2:0

26e minuut.
Notaroberto passt de bal zonder na te denken. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal in één keer door. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación Miranda 44%, barrio 23 fc 56%.
Fundación Miranda - barrio 23 fc 2:0

54e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra geeft een lange en hoge pass. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación Miranda - barrio 23 fc 3:0

57e minuut.
Díaz met een harde bal richting middenveld. Ponzo kopt de bal weg. Arismendi rent richting de bal. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación Miranda - barrio 23 fc 4:0

64e minuut.
Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Colmenares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palma met een snel genomen vrije trap. Rodríguez speelt de bal door. Arismendi probeert de bal aan de voet te houden. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Notaroberto speelt de bal door. Arismendi rent richting de bal. Arismendi draait met de bal, schiet en ... Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación Miranda 39%, barrio 23 fc 61%.
Fundación Miranda - barrio 23 fc 4:0