Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Tr3Men2 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 955
Real Marino eSport Aragua
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Jaramillo onderschept slim de pass. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marino - eSport Aragua 1:0

6e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache geeft de bal voor. Jaramillo kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suárez met een snelle inworp. Jaramillo geeft een hoge lob. Plasencia kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Freire met een sublieme pass. Utrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Túñez rent richting de bal. Túñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met een snelle inworp. Plasencia rent richting de bal. Plasencia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera rent richting de bal. Utrera passt de bal in één keer door. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marino 36%, eSport Aragua 64%.
Real Marino - eSport Aragua 1:0

54e minuut.
Arcay geeft een hoge lob. Inworp. Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ordáz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Túñez onderschept slim de pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez is nu in balbezit. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Orsini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orsini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft de bal voor. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vega kan niet meer verder spelen. Montenegro komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Gómez is nu in balbezit. Montenegro is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marino 54%, eSport Aragua 46%.
Real Marino - eSport Aragua 1:0