Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granates CF. aidivale
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Riveros speelt de bal door. Del Valle rent richting de bal. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Del Valle de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Domínguez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riveros. Domínguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Riveros met een sublieme pass. Domínguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zurita maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra onderschept slim de pass. Piedra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chacín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chacín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aristigueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Chacín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - aidivale 1:0

13e minuut.
Morles is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Riveros speelt de bal door. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezama rent richting de bal. Toro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lezama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riveros legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Morles geeft een lange en hoge pass. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes speelt de bal door. Moronta heeft problemen om de bal te vangen. Moronta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Ruggieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra schiet op doel. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - aidivale 2:0

30e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lezama met de inworp. Riveros is nu in balbezit. Riveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aristigueta speelt de bal door. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristigueta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Téllez onderschept slim de pass. Riveros met een sublieme pass. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. Molletones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 50%, aidivale 50%.
Granates CF. - aidivale 2:0

61e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri kopt de bal weg. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita draait met de bal, schiet en ... Chacín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Aristigueta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcés rent richting de bal. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 41%, aidivale 59%.
Granates CF. - aidivale 2:0