Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Los Garcia Centinelas
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón onderschept slim de pass. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel. Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivares met de inworp. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft de bal voor. Olses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo onderschept slim de pass. Filardo met een sublieme pass. Zalzman heeft problemen om de bal te vangen. Zalzman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Solano rent richting de bal. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel. Reyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Los Garcia 45%, Centinelas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Los Garcia - Centinelas 0:0

53e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta passt de bal in één keer door. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Solano kopt de bal weg. Zalzman rent richting de bal. Zalzman passt de bal in één keer door. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Montiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zalzman de bal. Zalzman passt de bal met de wreef. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Solano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lupi. Solano raakt geblesseerd tijdens het duel. Solano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Palomón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman schiet op doel. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Los Garcia - Centinelas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Los Garcia 43%, Centinelas 57%.
Fc Los Garcia - Centinelas 1:0