Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barrio 23 fc Compadres fc
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Rodríguez geeft een lange en hoge pass. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Urribarri rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Urribarri onderschept slim de pass. Urribarri geeft een hoge lob. Páez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivero rent richting de bal. Ariza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olivero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arteaga neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - Compadres fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrio 23 fc 43%, Compadres fc 57%.
barrio 23 fc - Compadres fc 1:0

63e minuut.
Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Olivero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivero rent richting de bal. Olivero geeft de bal voor. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Olivero geeft een hoge lob. Barreto is nu in balbezit. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas geeft een lange en hoge pass. Olivero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
García Rivas passt de bal met de wreef. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Arreaza rent richting de bal. Arreaza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Olivero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arrieta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Páez geeft een hoge lob. Urribarri rent richting de bal. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Leal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - Compadres fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrio 23 fc 26%, Compadres fc 74%.
barrio 23 fc - Compadres fc 2:0