Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granates CF. Real Marino
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia onderschept slim de pass. Plasencia geeft de bal voor. Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molletones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 54%, Real Marino 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granates CF. - Real Marino 0:0

49e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Moronta is nu in balbezit. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta onderschept slim de pass. Moronta probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Suárez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orsini de bal. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 55%, Real Marino 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granates CF. - Real Marino 0:0