Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodgez FC Centinelas
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Inworp. Aristigueta met de inworp. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Centinelas 0:1

9e minuut.
Lupi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi probeert naar een medespeler te passen. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. Lupi rent richting de bal. Lupi passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valera de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Saavedra springt en kopt de bal. Silva onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duijm neemt de hoekschop. Saavedra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Aristigueta de bal onder controle te krijgen. Duijm rent richting de bal. Duijm probeert naar een medespeler te passen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 47%, Centinelas 53%.
Rodgez FC - Centinelas 0:1

48e minuut.
Valera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristigueta met de inworp. Orozco geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuenmayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Campos met een sublieme pass. Klungelig pakt Lupi de bal. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Centinelas 0:2

49e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft de bal voor. Valera is nu in balbezit. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa speelt de bal door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Centinelas 1:2

81e minuut.
Cabral met een snelle inworp. Lupi met een sublieme pass. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Centinelas 1:3

82e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm probeert naar een medespeler te passen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Narváez kopt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Campos met een sublieme pass. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 52%, Centinelas 48%.
Rodgez FC - Centinelas 1:3