Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arcangeles madrid Fc Los Garcia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas geeft een lange en hoge pass. Galvis kopt de bal weg. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Michelena speelt de bal door. Saldivia controleert de bal met de borst. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman rent richting de bal. Zalzman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal in één keer door. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Izaguirre met een sublieme pass. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi probeert naar een medespeler te passen. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcangeles madrid - Fc Los Garcia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcangeles madrid 61%, Fc Los Garcia 39%.
Arcangeles madrid - Fc Los Garcia 0:1

55e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arcangeles madrid - Fc Los Garcia 1:1

75e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón passt de bal met de wreef. Izaguirre is nu in balbezit. Galvis onderschept slim de pass. Galvis met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcangeles madrid - Fc Los Garcia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcangeles madrid 51%, Fc Los Garcia 49%.
Arcangeles madrid - Fc Los Garcia 2:1