Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eSport Aragua Masturbanda
343 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Monagas is nu in balbezit. Túñez met een sublieme pass. Monagas rent richting de bal. Túñez onderschept slim de pass. Túñez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pulido probeert naar een medespeler te passen. Daar is Túñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monagas maakt een afschuwelijke overtreding. Monagas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Faya heeft problemen om de bal te vangen. Pulido kopt de bal weg. Monagas probeert de bal aan de voet te houden. Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eSport Aragua 54%, Masturbanda 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eSport Aragua - Masturbanda 0:0

54e minuut.
Valdés speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna passt de bal zonder na te denken. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Ortuño bokst de bal weg. Paal! Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eSport Aragua - Masturbanda 0:1

57e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio is nu in balbezit. Palacio draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Rosal passt de bal in één keer door. Palacio is nu in balbezit. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eSport Aragua - Masturbanda 0:2

89e minuut.
Ortigoza is nu in balbezit. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera passt de bal met de wreef. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eSport Aragua 58%, Masturbanda 42%.
eSport Aragua - Masturbanda 0:2