Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: FC LV Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2156
FC LV Fútbol club Perijanero
433 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mathías geeft een lange en hoge pass. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes schiet op doel. Faya probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Guzmán kopt de bal weg. Tarazona is nu in balbezit. Tarazona schiet op doel. Faya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LV - Fútbol club Perijanero 1:0

8e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Arreaza rent richting de bal. Tarazona rent richting de bal. Tarazona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal in één keer door. Ordóñez met een sublieme pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chirinos geeft de bal voor. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carrillo met de inworp. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LV - Fútbol club Perijanero 1:1

32e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LV - Fútbol club Perijanero 2:1

35e minuut.
Arreaza is nu in balbezit. Arreaza met een sublieme pass. Márquez is nu in balbezit. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LV - Fútbol club Perijanero 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LV 49%, Fútbol club Perijanero 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LV - Fútbol club Perijanero 2:2

60e minuut.
Galvis passt de bal zonder na te denken. Medrano rent richting de bal. Medrano passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Castellanos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larotonda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarazona rent richting de bal. Tarazona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LV - Fútbol club Perijanero 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LV 56%, Fútbol club Perijanero 44%.
FC LV - Fútbol club Perijanero 3:2