Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodgez FC aidivale
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Peláez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bravo de bal. Riveros is nu in balbezit. Klungelig pakt Duijm de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Valera met een sublieme pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle passt de bal met de wreef. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chacín trapt de bal weg van het doel. Valera kopt de bal weg. Figueroa is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chacín probeert naar een medespeler te passen. Bravo kopt de bal weg. Del Valle is nu in balbezit. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Saavedra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canales komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Valera is nu in balbezit. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros passt de bal zonder na te denken. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valera passt de bal in één keer door. Aristigueta heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 40%, aidivale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodgez FC - aidivale 0:0

47e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bravo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bravo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruggieri kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Téllez is nu in balbezit. Téllez speelt de bal door. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - aidivale 0:1

59e minuut.
Valera is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Bravo rent richting de bal. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez met een sublieme pass. Valera speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rodgez FC - aidivale 1:1

90e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm passt de bal in één keer door. Canales rent richting de bal. Canales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 50%, aidivale 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodgez FC - aidivale 1:1