Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-22 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Lehman Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2790
Lehman FC LV
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. García rent richting de bal. García speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mathías. Mathías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 53%, FC LV 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lehman - FC LV 0:0

47e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Durán rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lehman - FC LV 1:0

52e minuut.
Tarazona is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ramírez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Larotonda de bal onder controle te krijgen. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare passt de bal in één keer door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cumare raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ariza komt het veld opgelopen. Fuentes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mathías met de inworp. García rent richting de bal. García passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 51%, FC LV 49%.
Lehman - FC LV 1:0