Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aidivale Lehman
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal met de wreef. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vera kopt de bal weg. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán onderschept slim de pass. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aidivale - Lehman 0:1

24e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado met een sublieme pass. Piedra is nu in balbezit. Téllez onderschept slim de pass. Téllez geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm met een sublieme pass. Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Riveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vera passt de bal in één keer door. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal in één keer door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Del Valle rent richting de bal. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm schiet op doel. Oviedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros passt de bal in één keer door. Duijm is nu in balbezit. Duijm schiet op doel. Oviedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 44%, Lehman 56%.
aidivale - Lehman 0:1

47e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán passt de bal met de wreef. Aristigueta met een sublieme pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vera kopt de bal weg. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso geeft een hoge lob. Chacín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Valente geeft de bal voor. Inworp. Del Valle met een snelle inworp. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Del Valle geeft de bal voor. Inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Aristigueta is nu in balbezit. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 57%, Lehman 43%.
aidivale - Lehman 0:1