Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Lehman Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1717
Lehman aidivale
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Vera heeft problemen om de bal te vangen. Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta geeft een hoge lob. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo probeert naar een medespeler te passen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lehman - aidivale 1:0

31e minuut.
Rojo met een sublieme pass. Piedra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurtado. Hurtado krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Plasencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez rent richting de bal. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. Chacín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lehman - aidivale 2:0

37e minuut.
Téllez speelt de bal door. Piedra is nu in balbezit. Piedra geeft de bal voor. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 51%, aidivale 49%.
Lehman - aidivale 2:0

59e minuut.
Duijm speelt de bal door. Riveros is nu in balbezit. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros onderschept slim de pass. Riveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 63%, aidivale 37%.
Lehman - aidivale 2:0