Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masturbanda barrio 23 fc
433 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Olivero probeert naar een medespeler te passen. Monagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero geeft een hoge lob. Rojas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Valdés rent richting de bal. García Rivas onderschept slim de pass. García Rivas passt de bal met de wreef. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Faya onderschept slim de pass. Faya passt de bal met de wreef. Ruggieri rent richting de bal. Olivero onderschept slim de pass. Olivero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivero. Faya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faya met een snel genomen vrije trap. Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna speelt de bal door. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Masturbanda - barrio 23 fc 1:0

39e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Palacio rent richting de bal. Mendes begaat een overtreding. Mendes krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Palacio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monagas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suárez is nu in balbezit. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal schiet op doel. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart. Monagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero speelt de bal door. Rosal rent richting de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masturbanda 54%, barrio 23 fc 46%.
Masturbanda - barrio 23 fc 1:0

55e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masturbanda - barrio 23 fc 1:1

81e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Olivero met een sublieme pass. Ruggieri rent richting de bal. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masturbanda 44%, barrio 23 fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masturbanda - barrio 23 fc 1:1