Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barinitas FC FC LV
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Fuentes is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barinitas FC - FC LV 1:0

13e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñango met een snelle inworp. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft de bal voor. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Becerra kopt de bal weg. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barinitas FC - FC LV 2:0

27e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona verovert de bal door een tackle van achteren. Tarazona passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuentes de bal. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Tarazona is nu in balbezit. Tarazona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barinitas FC 58%, FC LV 42%.
Barinitas FC - FC LV 2:0

47e minuut.
Larotonda rent richting de bal. Savarino rent richting de bal. Met opzet legt Larotonda zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Larotonda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Larotonda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Savarino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Savarino kan niet meer verder spelen. Ortigoza komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Brito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barinitas FC - FC LV 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barinitas FC 49%, FC LV 51%.
Barinitas FC - FC LV 3:0