Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Tr3Men2 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 802
Tr3Men2 Rodgez FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cadíz passt de bal zonder na te denken. Feltscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo rent richting de bal. Feltscher onderschept slim de pass. Feltscher geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor begaat een overtreding. Fuenmayor krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Narváez speelt de bal door. Feltscher rent richting de bal. Feltscher met een sublieme pass. Cadíz rent richting de bal. Cadíz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Met opzet legt Canales zijn tegenspeler op de grond. Canales krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes speelt de bal door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tr3Men2 - Rodgez FC 0:1

32e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Feltscher de bal onder controle te krijgen. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Duijm geeft een hoge lob. Bravo kopt de bal weg. Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canales rent richting de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap. Vílchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo is nu in balbezit. Caridad onderschept slim de pass. Cadíz rent richting de bal. Cadíz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tr3Men2 - Rodgez FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tr3Men2 67%, Rodgez FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tr3Men2 - Rodgez FC 1:1

74e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Reyes geeft een hoge lob. Valera rent richting de bal. Cadíz is nu in balbezit. Cadíz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tr3Men2 - Rodgez FC 2:1

78e minuut.
Canales probeert naar een medespeler te passen. Duijm rent richting de bal. Duijm geeft de bal voor. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tr3Men2 49%, Rodgez FC 51%.
Tr3Men2 - Rodgez FC 2:1