Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Rodgez FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1302
Rodgez FC Tr3Men2
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes met een sublieme pass. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Tr3Men2 0:1

17e minuut.
Chacín probeert naar een medespeler te passen. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valera krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo rent richting de bal. Bravo met een sublieme pass. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel. Vílchez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rodgez FC - Tr3Men2 1:1

22e minuut.
Feltscher met de inworp. Manzano rent richting de bal. Manzano passt de bal in één keer door. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manzano rent richting de bal. Manzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera passt de bal met de wreef. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Inworp. Feltscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzano rent richting de bal. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor rent richting de bal. Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Tr3Men2 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 54%, Tr3Men2 46%.
Rodgez FC - Tr3Men2 1:2

82e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes geeft een hoge lob. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad onderschept slim de pass. Caridad schiet op doel. Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Chacín geeft een hoge lob. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barboza. Barboza krijgt een gele kaart. Maturén moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maturén kan niet meer verder spelen. Abreu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Valera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu met een snelle inworp. Manzano rent richting de bal. Manzano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 63%, Tr3Men2 37%.
Rodgez FC - Tr3Men2 1:2