Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Totera FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2539
Totera FC Basf
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Mvlfenko kan de bal niet met de borst controleren. Mvlfenko passt de bal zonder na te denken. Lima speelt de bal door. Well rent richting de bal. Well schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Basf 1:0

34e minuut.
Well geeft een lange en hoge pass. Yankvpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillud maakt een afschuwelijke overtreding. Yankvpi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Lima geeft een lange en hoge pass. Llanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Silberman de bal onder controle te krijgen. Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal in één keer door. Silberman rent richting de bal. Silberman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Silberman is nu in balbezit. Silberman passt de bal met de wreef. Well rent richting de bal. Well draait met de bal, schiet en ... Colil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Basf 2:0

44e minuut.
Silberman rent richting de bal. Teglia onderschept slim de pass. Silberman begaat een overtreding. Silberman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totera FC 37%, Basf 63%.
Totera FC - Basf 2:0

55e minuut.
Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman passt de bal zonder na te denken. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Well schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Basf 3:0

63e minuut.
Daar is Epstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillud passt de bal in één keer door. Well is nu in balbezit. Well haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fuldner geeft een lange en hoge pass. Pillud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Well de bal. Benavidez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavidez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Colil bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totera FC 40%, Basf 60%.
Totera FC - Basf 3:0