Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Aejio Mardona
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2925
o melhor do treis Cuervos de Arg
Ataque Tactiek 442
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten average
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Eliaçık met een sublieme pass. Süveges heeft problemen om de bal te vangen. Süveges probeert naar een medespeler te passen. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Germano de bal. Süveges is nu in balbezit. Süveges passt de bal zonder na te denken. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Lee-Kwon rent richting de bal. Lee-Kwon draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 2:0

13e minuut.
Dalea probeert naar een medespeler te passen. Decker rent richting de bal. Decker speelt de bal door. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 3:0

25e minuut.
Eliaçık passt de bal met de wreef. Decker rent richting de bal. Decker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubisztal de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dalea rent richting de bal. Dalea speelt de bal door. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel. Fernandez Bados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 4:0

31e minuut.
Germano rent richting de bal. Süveges onderschept slim de pass. Süveges geeft de bal voor. Daar is Lee-Kwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Kwon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Alpini is nu in balbezit. Eliaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Eliaçık passt de bal in één keer door. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fernandez Bados met een harde bal richting middenveld. Decker kopt de bal weg. Calíbrese kan de bal niet met de borst controleren. Lee-Kwon rent richting de bal. Lee-Kwon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Decker geeft de bal voor. Süveges is nu in balbezit. Süveges geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Decker de bal. Decker probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Süveges met een sublieme pass. Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 5:0

40e minuut.
Germano heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal passt de bal in één keer door. Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fernandez Bados met een harde bal richting middenveld. Decker kopt de bal weg. Klungelig pakt Damiani de bal. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Süveges geeft de bal voor. Calíbrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: o melhor do treis 11%, Cuervos de Arg 89%.
o melhor do treis - Cuervos de Arg 6:0

50e minuut.
Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık met een sublieme pass. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lindemboin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kubisztal schiet op doel. Lindemboin onderschept slim de pass. Radziwill is nu in balbezit. Süveges verovert de bal door een tackle van achteren. Süveges geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 7:0

60e minuut.
Eliaçık speelt de bal door. Süveges rent richting de bal. Süveges speelt de bal door. Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciuchină komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lee-Kwon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Decker zal de hoekschop nemen. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Eliaçık passt de bal in één keer door. Süveges is nu in balbezit. Süveges probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Ruiz-Capillas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fernandez Bados speelt de bal door. Dalea kopt de bal weg. Lee-Kwon rent richting de bal. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bragin met een sublieme pass. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süveges bereikt de bal nog maar net als eerste. Süveges geeft een hoge lob. Fernandez Bados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 8:0

76e minuut.
Süveges haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraldi met de inworp. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Damiani is nu in balbezit. Süveges onderschept slim de pass. Süveges geeft de bal voor. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Banaszak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık geeft een hoge lob. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Fernandez Bados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 9:0

83e minuut.
Radziwill rent richting de bal. Süveges verovert de bal door een tackle van achteren. Süveges met een sublieme pass. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Cuervos de Arg 10:0

88e minuut.
Dalea speelt de bal door. Süveges is nu in balbezit. Lindemboin rent richting de bal. Süveges onderschept slim de pass. Süveges geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fernandez Bados met een harde bal richting middenveld. Passaro heeft problemen om de bal te vangen. Decker kopt de bal weg. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Decker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damiani de bal. Eliaçık speelt de bal door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: o melhor do treis 20%, Cuervos de Arg 80%.
o melhor do treis - Cuervos de Arg 10:0