Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Edison Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2865
Edison Puertomdp
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Entin passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda speelt de bal door. Friedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Schussheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schussheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schussheim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aymo rent richting de bal. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Entin is nu in balbezit. Garzon onderschept slim de pass. Garzon speelt de bal door. Aymo rent richting de bal. Aymo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rubinich met een snelle inworp. Del Giorno rent richting de bal. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal in één keer door. St. George is nu in balbezit. Friedman is nu in balbezit. Friedman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Garzon onderschept slim de pass. Locatelli met een sublieme pass. Aymo rent richting de bal. Aymo schiet op doel. Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edison - Puertomdp 0:1

37e minuut.
Friedman heeft problemen om de bal te vangen. Del Giorno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Friedman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Watson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 51%, Puertomdp 49%.
Edison - Puertomdp 0:1

60e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur geeft de bal voor. Melchior kopt de bal weg. Friedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedman draait met de bal, schiet en ... Oborski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 43%, Puertomdp 57%.
Edison - Puertomdp 0:1