Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Gariin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1026
La Perla RBC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Jalil rent richting de bal. Capria onderschept slim de pass. Capria passt de bal zonder na te denken. Martinoli geeft de bal voor. Daar is Wohlgemuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rodríguez Alcobendas is nu in balbezit. Rodríguez Alcobendas passt de bal met de wreef. Gareca geeft een lange en hoge pass. Daar is Manzanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzanelli schiet op doel. Papalardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gareca kopt de bal weg. Jalil met een sublieme pass. Daar is Wohlgemuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Perla - RBC 1:0

38e minuut.
De la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli haalt uit met een fantastische trap. Papalardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Perla - RBC 2:0

40e minuut.
Morsella rent richting de bal. Morsella passt de bal met de wreef. Salvucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromm verovert de bal door een tackle van achteren. Fromm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garibaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garibaldi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manzanelli de bal onder controle te krijgen. Jalil rent richting de bal. Jalil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Perla 57%, RBC 43%.
La Perla - RBC 2:0

46e minuut.
Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas geeft de bal voor. White rent richting de bal. Mustafá is nu in balbezit. Mustafá geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fromm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kisilevsky passt de bal zonder na te denken. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega geeft de bal voor. Fromm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Lagos de bal onder controle te krijgen. De la Vega rent richting de bal. De la Vega passt de bal in één keer door. White is nu in balbezit. White schiet op doel. Turjanski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fromm is nu in balbezit. Fromm draait met de bal, schiet en ... Turjanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Perla - RBC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Perla 50%, RBC 50%.
La Perla - RBC 2:1

RBC