Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuervos de Arg Laoreo LP
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 28.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Yrigoyen geeft een lange en hoge pass. Lindemboin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Calíbrese de bal onder controle te krijgen. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bourdieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdieu met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yrigoyen is nu in balbezit. Yrigoyen geeft een lange en hoge pass. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo onderschept slim de pass. Di Bártolo passt de bal zonder na te denken. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos de Arg 39%, Laoreo LP 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuervos de Arg - Laoreo LP 0:0

49e minuut.
Goltz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germano controleert de bal met de borst. Bourdieu is nu in balbezit. Germano verovert de bal door een tackle van achteren. Germano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Damiani is nu in balbezit. Yrigoyen onderschept slim de pass. Yrigoyen passt de bal zonder na te denken. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Passaro geeft de bal voor. Damiani probeert de bal met de borst te controleren. Bertone speelt de bal door. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos de Arg - Laoreo LP 0:1

72e minuut.
Passaro rent richting de bal. Bertone onderschept slim de pass. Bertone geeft de bal voor. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Baraldi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Yrigoyen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passaro. Yrigoyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Yrigoyen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos de Arg 53%, Laoreo LP 47%.
Cuervos de Arg - Laoreo LP 0:1