Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dios es Rey club atlético Granollers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
yohai met een sublieme pass. Possetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis rent richting de bal. Possetto verovert de bal door een tackle van achteren. Possetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - club atlético Granollers 1:0

11e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Peluffo onderschept slim de pass. Peluffo probeert naar een medespeler te passen. Hope rent richting de bal. Hope schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Possetto rent richting de bal. Possetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Peluffo onderschept slim de pass. Peluffo probeert naar een medespeler te passen. Possetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto haalt uit met een fantastische trap. Aventín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - club atlético Granollers 2:0

23e minuut.
Hirsig is nu in balbezit. Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade passt de bal met de wreef. Signorini is nu in balbezit. Signorini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Signorini rent richting de bal. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini haalt uit met een fantastische trap. Drapé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - club atlético Granollers 2:1

29e minuut.
Klungelig pakt Signorini de bal. Signorini probeert naar een medespeler te passen. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel. Watts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
yohai onderschept slim de pass. yohai met een sublieme pass. Signorini met een sublieme pass. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Crawford heeft problemen om de bal te vangen. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini probeert naar een medespeler te passen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mardoni rent richting de bal. Mardoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fourcade met een snelle inworp. Signorini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dios es Rey 64%, club atlético Granollers 36%.
Dios es Rey - club atlético Granollers 2:1

57e minuut.
Cartier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiriconi met de inworp. Signorini is nu in balbezit. Signorini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Cartier met de inworp. Peluffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peluffo geeft de bal voor. Unrein kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Peluffo is nu in balbezit. Peluffo passt de bal zonder na te denken. Hope heeft problemen om de bal te vangen. Possetto rent richting de bal. Possetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dios es Rey 54%, club atlético Granollers 46%.
Dios es Rey - club atlético Granollers 2:1