Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Totera FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1389
Totera FC Cuervos de Arg
Attack Tactiek 442
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal met de wreef. Germano is nu in balbezit. Germano draait met de bal, schiet en ... Lemun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Cuervos de Arg 0:1

22e minuut.
Silberman is nu in balbezit. Silberman passt de bal met de wreef. Well is nu in balbezit. Well haalt uit met een fantastische trap. Fernandez Bados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Totera FC - Cuervos de Arg 1:1

24e minuut.
Alpini onderschept slim de pass. Alpini geeft de bal voor. Klungelig pakt Schusterman de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alpini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silberman is nu in balbezit. Silberman passt de bal met de wreef. Daar is Well, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Well haalt uit met een fantastische trap. Fernandez Bados bokst de bal weg.

32e minuut.
Passaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillud met een snelle inworp. Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman haalt uit met een fantastische trap. Fernandez Bados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totera FC 34%, Cuervos de Arg 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Totera FC - Cuervos de Arg 1:1

65e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraldi begaat een overtreding. Kaplan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silberman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calíbrese rent richting de bal. Calíbrese geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silberman de bal onder controle te krijgen. Silberman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Benavidez verovert de bal door een tackle van achteren. Benavidez geeft een hoge lob. Lindemboin rent richting de bal. Well onderschept slim de pass. Well draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Cuervos de Arg 2:1

76e minuut.
Lindemboin geeft een hoge lob. Inworp. Cabullo met de inworp. Well rent richting de bal. Well draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Cuervos de Arg 3:1

84e minuut.
Cabullo met de inworp. Benavidez kan de bal niet met de borst controleren. Benavidez geeft de bal voor. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Radziwill heeft problemen om de bal te vangen. Cabullo probeert naar een medespeler te passen. Well is nu in balbezit. Well draait met de bal, schiet en ... Fernandez Bados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totera FC - Cuervos de Arg 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totera FC 35%, Cuervos de Arg 65%.
Totera FC - Cuervos de Arg 4:1