Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Edison Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2844
Edison Atlas F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Ravanelli de bal. St. George onderschept slim de pass. St. George probeert naar een medespeler te passen. Friedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pineda met de inworp. St. George rent richting de bal. St. George schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Locatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan onderschept slim de pass. Mañkepillan schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gardner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pineda met de inworp. St. George is nu in balbezit. St. George geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruggiero met een sublieme pass. Stucan rent richting de bal. Stucan speelt de bal door. Mañkepillan is nu in balbezit. Mañkepillan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Albertarrio geeft een hoge lob. Muchiut geeft een hoge lob. Daar is Ravanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Muchiut de bal. Muchiut onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ziegler neemt de hoekschop. Entin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Friedman rent richting de bal. Gardner rent richting de bal. Friedman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Friedman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 54%, Atlas F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edison - Atlas F.C 0:0

51e minuut.
Albertarrio is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal met de wreef. Stucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Friedman geeft een hoge lob. Melchior rent richting de bal. Melchior geeft een hoge lob. Friedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Montero met een harde bal richting middenveld. Quesada kopt de bal weg. Locatelli controleert de bal met de borst. Stucan rent richting de bal. Stucan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ruggiero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gotbetter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 70%, Atlas F.C 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edison - Atlas F.C 0:0