Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chambuchito Totera FC
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Cabullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabullo met een sublieme pass. Well is nu in balbezit. Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal in één keer door. Well is nu in balbezit. Well haalt uit met een fantastische trap. Terra probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pillud verovert de bal door een tackle van achteren. Benavidez speelt de bal door. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Well draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Terra rent richting de bal. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima passt de bal met de wreef. benhalal is nu in balbezit. benhalal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lemun probeert naar een medespeler te passen. Silberman rent richting de bal. Silberman probeert naar een medespeler te passen. Well is nu in balbezit. Well draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chambuchito - Totera FC 0:1

37e minuut.
Kaplan passt de bal zonder na te denken. Silberman rent richting de bal. Paiva rent richting de bal. Silberman verovert de bal door een tackle van achteren. Silberman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chambuchito 65%, Totera FC 35%.
Chambuchito - Totera FC 0:1

54e minuut.
Pillud met een sublieme pass. Airez bereikt de bal nog maar net als eerste. Well onderschept slim de pass. Well schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chambuchito - Totera FC 0:2

56e minuut.
Benavidez rent richting de bal. Lima probeert naar een medespeler te passen. Silberman rent richting de bal. Well is nu in balbezit. Well haalt uit met een fantastische trap. Garré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cardarelli kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Pillud verovert de bal door een tackle van achteren. Pillud met een sublieme pass. Cabullo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chambuchito - Totera FC 0:3

81e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavidez rent richting de bal. Silberman is nu in balbezit. Silberman haalt uit met een fantastische trap. Garré werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Sanders heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chambuchito - Totera FC 0:4

89e minuut.
Paiva geeft een hoge lob. Pecchia kopt de bal weg. Lima rent richting de bal. Degese onderschept slim de pass. Degese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chambuchito 80%, Totera FC 20%.
Chambuchito - Totera FC 0:4