Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Basf Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2021
Basf Atlas F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Stucan onderschept slim de pass. Stucan speelt de bal door. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio geeft de bal voor. Fuldner kopt de bal weg. Colil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler geeft de bal voor. Böszörményi-Nagy probeert de bal aan de voet te houden. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basf - Atlas F.C 0:1

19e minuut.
Ñanco is nu in balbezit. Well is nu in balbezit. Ziegler maakt een afschuwelijke overtreding. Ziegler krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Giribone onderschept slim de pass. Giribone geeft een lange en hoge pass. Evangeliste rent richting de bal. Yankvpi rent richting de bal. Yankvpi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basf 55%, Atlas F.C 45%.
Basf - Atlas F.C 0:1

53e minuut.
Teglia onderschept slim de pass. Teglia probeert naar een medespeler te passen. Evangeliste rent richting de bal. Yankvpi rent richting de bal. Yankvpi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basf - Atlas F.C 1:1

66e minuut.
Stucan probeert naar een medespeler te passen. Mañkepillan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuldner. Fuldner krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Quesada geeft de bal voor. Teglia met een sublieme pass. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucan is nu in balbezit. Stucan draait met de bal, schiet en ... Colil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basf 46%, Atlas F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basf - Atlas F.C 1:1