Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Cracks1 FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1870
Cracks1 FC Dios es Rey
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat verovert de bal door een tackle van achteren. Chaban rent richting de bal. Chaban haalt uit met een fantastische trap. Phillipe probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Drapé met een sublieme pass. Hope heeft problemen om de bal te vangen. Hope speelt de bal door. Possetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Schussheim probeert naar een medespeler te passen. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat passt de bal in één keer door. Chaban rent richting de bal. Chaban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
de Bary bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bary geeft een hoge lob. Hirsig geeft de bal voor. Daar is Possetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possetto schiet op doel. Verhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoni geeft de bal voor. Ascani controleert de bal met de borst. Possetto rent richting de bal. Possetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Jara de bal. Jara geeft de bal voor. Cartier probeert de bal aan de voet te houden. Chaban rent richting de bal. Chaban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracks1 FC 53%, Dios es Rey 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cracks1 FC - Dios es Rey 0:0

50e minuut.
de Bary geeft een hoge lob. Rozenblat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap. Chaban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - Dios es Rey 1:0

65e minuut.
Verhoeven trapt de bal weg van het doel. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaban begaat een overtreding. Chaban krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Phillipe de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zabala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. Drapé bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - Dios es Rey 2:0

77e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal met de wreef. Mardoni is nu in balbezit. Kremenchuzky verovert de bal door een tackle van achteren. Kremenchuzky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hope geeft een lange en hoge pass. Peluffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peluffo raakt geblesseerd tijdens het duel. Hope neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Verhoeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - Dios es Rey 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracks1 FC 40%, Dios es Rey 60%.
Cracks1 FC - Dios es Rey 2:1