Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dios es Rey o melhor do treis
Normal Tactiek Ataque
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kubisztal passt de bal in één keer door. Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon passt de bal in één keer door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Drapé speelt de bal door. Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık passt de bal zonder na te denken. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:1

8e minuut.
Drapé met een sublieme pass. Eliaçık kopt de bal weg. Klungelig pakt Trivković de bal. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Mardoni de bal onder controle te krijgen. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon passt de bal zonder na te denken. Drapé bokst de bal weg. Trivković is nu in balbezit. Trivković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:2

12e minuut.
Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon passt de bal met de wreef. Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Drapé bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliaçık met een snelle inworp. Süveges rent richting de bal. Süveges geeft de bal voor. Trivković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:3

15e minuut.
Decker speelt de bal door. Eliaçık met een sublieme pass. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel. Drapé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:4

19e minuut.
Eliaçık onderschept slim de pass. Eliaçık geeft een hoge lob. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel. Drapé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:5

21e minuut.
Süveges speelt de bal door. Decker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phillipe de bal. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:6

24e minuut.
Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft een hoge lob. Watts rent richting de bal. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal passt de bal in één keer door. Decker speelt de bal door. Trivković is nu in balbezit. Trivković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eliaçık geeft de bal voor. Trivković rent richting de bal. Trivković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kubisztal de bal. Kubisztal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:7

32e minuut.
Shchirik met een sublieme pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:8

37e minuut.
Kubisztal passt de bal in één keer door. Crawford is nu in balbezit. Crawford passt de bal met de wreef. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Drapé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lee-Kwon speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Trivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Eliaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Süveges bereikt de bal nog maar net als eerste. Süveges geeft de bal voor. Kubisztal krijgt zijn hoofd ertegen. Drapé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dios es Rey 80%, o melhor do treis 20%.
Dios es Rey - o melhor do treis 0:8

49e minuut.
Shchirik met een sublieme pass. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık is nu in balbezit. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Decker met een sublieme pass. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık passt de bal in één keer door. Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Drapé trapt de bal weg. Decker kopt de bal weg. Watts heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Decker geeft de bal voor. Phillipe kopt de bal weg. Decker rent richting de bal. Decker passt de bal met de wreef. Eliaçık geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:9

59e minuut.
Decker probeert naar een medespeler te passen. Trivković rent richting de bal. Trivković geeft de bal voor. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:10

60e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık passt de bal met de wreef. Decker rent richting de bal. Trivković is nu in balbezit. Trivković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivković onderschept slim de pass. Trivković met een sublieme pass. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel. Drapé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Süveges kan de bal niet met de borst controleren. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık passt de bal met de wreef. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:11

73e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Trivković heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz-Capillas komt het veld opgelopen. Faber komt het veld opgelopen. Banaszak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Banaszak rent richting de bal. Faber is nu in balbezit. Faber passt de bal in één keer door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:12

76e minuut.
Klungelig pakt Hope de bal. Hope passt de bal in één keer door. Cartier rent richting de bal. Banaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszak schiet op doel. Paal! Kubisztal is nu in balbezit. Banaszak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:13

79e minuut.
Eliaçık geeft de bal voor. Banaszak rent richting de bal. Decker is nu in balbezit. Decker geeft de bal voor. Kubisztal springt en kopt de bal. Drapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Decker rent richting de bal. Decker speelt de bal door. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Watts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eliaçık heeft problemen om de bal te vangen. Eliaçık met een sublieme pass. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Watts de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eliaçık geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banaszak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drapé probeert naar een medespeler te passen. Eliaçık probeert de bal met de borst te controleren. Eliaçık passt de bal zonder na te denken. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık passt de bal in één keer door. Banaszak is nu in balbezit. Banaszak geeft een lange en hoge pass. Phillipe heeft problemen om de bal te vangen. Drapé bokst de bal weg.

88e minuut.
Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft een hoge lob. Daar is Phillipe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszak rent richting de bal. Banaszak haalt uit met een fantastische trap. Drapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dios es Rey - o melhor do treis 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dios es Rey 82%, o melhor do treis 18%.
Dios es Rey - o melhor do treis 0:14