Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Edison Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2605
Edison club atlético Granollers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Ibarruela is nu in balbezit. St. George verovert de bal door een tackle van achteren. St. George passt de bal met de wreef. Friedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedman haalt uit met een fantastische trap. Aventín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edison - club atlético Granollers 1:0

34e minuut.
Chalbaud geeft de bal voor. Inworp. Melchior met de inworp. St. George rent richting de bal. St. George geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Madero onderschept slim de pass. Lepes rent richting de bal. Madero onderschept slim de pass. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini haalt uit met een fantastische trap. Paal! Montero bokst de bal weg.

43e minuut.
Lepes is nu in balbezit. Lepes geeft de bal voor. Cassis is nu in balbezit. Friedman is nu in balbezit. Friedman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 47%, club atlético Granollers 53%.
Edison - club atlético Granollers 1:0

51e minuut.
Lepes geeft een lange en hoge pass. Ibarruela kopt de bal weg. Vismara is nu in balbezit. Friedman rent richting de bal. Friedman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George met een sublieme pass. Klungelig pakt Iglesias de bal. Friedman is nu in balbezit. Friedman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Watson passt de bal met de wreef. Friedman is nu in balbezit. Friedman haalt uit met een fantastische trap. Aventín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edison - club atlético Granollers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edison 39%, club atlético Granollers 61%.
Edison - club atlético Granollers 2:0