Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Ledo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1057
Ledo FC Puertomdp
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Piccoli geeft de bal voor. Rubinich heeft problemen om de bal te vangen. Rubinich passt de bal in één keer door. Aymo rent richting de bal. Aymo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Von Rozenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rozenberg geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Siciliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bassedas is nu in balbezit. Bassedas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ledo FC - Puertomdp 1:0

13e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi rent richting de bal. Mazza maakt een afschuwelijke overtreding. Mazza krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Adorno met een sublieme pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza speelt de bal door. Siciliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliani haalt uit met een fantastische trap. Oborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ledo FC - Puertomdp 2:0

27e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mazza passt de bal zonder na te denken. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo is nu in balbezit. Aymo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno geeft een lange en hoge pass. Garzon probeert de bal met de borst te controleren. Aymo rent richting de bal. Aymo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Del Giorno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Theiller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ledo FC 50%, Puertomdp 50%.
Ledo FC - Puertomdp 2:0

47e minuut.
Heichatureo rent richting de bal. Bassedas onderschept slim de pass. Bassedas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piccoli de bal onder controle te krijgen. Oborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ledo FC - Puertomdp 3:0

63e minuut.
Alon onderschept slim de pass. Mazza speelt de bal door. Bassedas is nu in balbezit. Bassedas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ledo FC - Puertomdp 4:0

72e minuut.
Cavallo kopt de bal weg. Paz rent richting de bal. Paz met een sublieme pass. Bassedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassedas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ledo FC 43%, Puertomdp 57%.
Ledo FC - Puertomdp 4:0