Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Atlas F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2757
Atlas F.C Totera FC
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pillud onderschept slim de pass. Silberman rent richting de bal. Silberman speelt de bal door. Well rent richting de bal. Well haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pillud onderschept slim de pass. Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman passt de bal zonder na te denken. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Well haalt uit met een fantastische trap. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mañkepillan onderschept slim de pass. Pillud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañkepillan verovert de bal door een tackle van achteren. Stucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Silberman met een sublieme pass. Cabullo is nu in balbezit. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabullo onderschept slim de pass. Cabullo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pillud kopt de bal weg. Silberman is nu in balbezit. Silberman met een sublieme pass. Well rent richting de bal. Well haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas F.C - Totera FC 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Castorcín de bal onder controle te krijgen. Silberman speelt de bal door. Well is nu in balbezit. Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas F.C - Totera FC 0:2

30e minuut.
Stucan rent richting de bal. Stucan met een sublieme pass. Cabullo met een sublieme pass. Albertarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap. Lemun bokst de bal weg.

38e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Castorcín rent richting de bal. Silberman onderschept slim de pass. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Well haalt uit met een fantastische trap. Iriondo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas F.C 71%, Totera FC 29%.
Atlas F.C - Totera FC 0:2

49e minuut.
Pillud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillud passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Well de bal. Silberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mvlfenko geeft de bal voor. Silberman rent richting de bal. Albertarrio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albertarrio krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Albertarrio met een snelle inworp. Klungelig pakt Castorcín de bal. Silberman is nu in balbezit. Silberman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Benavidez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorcín rent richting de bal. Benavidez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castorcín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castorcín kan niet meer verder spelen. Ravanelli komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Well rent richting de bal. Quiriconi verovert de bal door een tackle van achteren. Benavidez is nu in balbezit. Benavidez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas F.C 45%, Totera FC 55%.
Atlas F.C - Totera FC 0:2