Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Gariin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1531
Gariin Cracks1 FC
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Scaraviglione onderschept slim de pass. Scaraviglione met een sublieme pass. Singer is nu in balbezit. Singer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baetti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rozenblat geeft een lange en hoge pass. Courault probeert de bal aan de voet te houden. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel. Nitsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gariin - Cracks1 FC 0:1

26e minuut.
Wiede met de inworp. Zabala heeft problemen om de bal te vangen. Zabala geeft de bal voor. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chaban rent richting de bal. Chaban geeft een hoge lob. Rozenblat maakt een snoekduik en kopt de bal. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Assmann verovert de bal door een tackle van achteren. Assmann geeft een lange en hoge pass. Ruggieri rent richting de bal. Singer is nu in balbezit. Singer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cranwell rent richting de bal. Cranwell geeft de bal voor. Schussheim speelt de bal door. Chaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gariin - Cracks1 FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gariin 61%, Cracks1 FC 39%.
Gariin - Cracks1 FC 0:2

48e minuut.
Relmuantv passt de bal in één keer door. Cranwell probeert de bal met de borst te controleren. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat schiet op doel. Nitsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gariin - Cracks1 FC 0:3

58e minuut.
Relmuantv is nu in balbezit. Relmuantv geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schussheim de bal onder controle te krijgen. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nitsch trapt de bal weg van het doel. Singer rent richting de bal. Singer passt de bal zonder na te denken. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gariin - Cracks1 FC 1:3

86e minuut.
Klungelig pakt Rozenblat de bal. Scaraviglione rent richting de bal. Rozenblat onderschept slim de pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gariin - Cracks1 FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gariin 59%, Cracks1 FC 41%.
Gariin - Cracks1 FC 1:4