Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club atlético Granollers Puertomdp
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heichatureo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenzi is nu in balbezit. Lenzi passt de bal in één keer door. Garzon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Daar is Lenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lenzi de bal. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel. Oborski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético Granollers - Puertomdp 1:0

13e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Lenzi onderschept slim de pass. yohai onderschept slim de pass. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Madero de bal. Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi speelt de bal door. Aymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ibarruela met een sublieme pass. Signorini kan de bal niet met de borst controleren. Signorini passt de bal met de wreef. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético Granollers - Puertomdp 2:0

28e minuut.
Del Giorno passt de bal zonder na te denken. Lenzi rent richting de bal. Madero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madero krijgt een gele kaart. Lenzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lenzi kan niet meer verder spelen. Digilio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético Granollers 48%, Puertomdp 52%.
club atlético Granollers - Puertomdp 2:0

54e minuut.
Madero rent richting de bal. Digilio is nu in balbezit. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Signorini is nu in balbezit. Signorini haalt uit met een fantastische trap. Oborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
yohai passt de bal met de wreef. Vismara is nu in balbezit. Vismara passt de bal met de wreef. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético Granollers - Puertomdp 3:0

75e minuut.
yohai bereikt de bal nog maar net als eerste. yohai passt de bal in één keer door. Signorini is nu in balbezit. Signorini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético Granollers - Puertomdp 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético Granollers 46%, Puertomdp 54%.
club atlético Granollers - Puertomdp 4:0