Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.19
  • Stadion: Aejio Mardona
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2154
o melhor do treis Chambuchito
Flanagans Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 17.8
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Garré trapt de bal weg. Gücenmez kopt de bal weg. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 1:0

6e minuut.
Gładki speelt de bal door. Faragli Gigli speelt de bal door. Klungelig pakt Kubisztal de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 2:0

7e minuut.
Daar is Gładki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładki geeft een lange en hoge pass. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Garré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 3:0

9e minuut.
Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gücenmez geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Garré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bárcena controleert de bal met de borst. Paiva is nu in balbezit. Faragli Gigli verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 4:0

12e minuut.
Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Bárcena rent richting de bal. Bárcena geeft een hoge lob. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 5:0

12e minuut.
Klungelig pakt Lorenzo de bal. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Terra is nu in balbezit. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lylyk de bal. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel. Garré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bárcena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 6:0

15e minuut.
Daar is Degese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bárcena onderschept slim de pass. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Lylyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 7:0

18e minuut.
Klungelig pakt Faragli Gigli de bal. Faragli Gigli met een sublieme pass. Gładki speelt de bal door. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 8:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanders met een harde bal richting middenveld. Gücenmez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubisztal de bal. Kubisztal schiet op doel. Garré bokst de bal weg. Bárcena heeft problemen om de bal te vangen. Bárcena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 9:0

22e minuut.
Kubisztal passt de bal met de wreef. Gładki is nu in balbezit. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel. Garré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 10:0

23e minuut.
Bárcena met een sublieme pass. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez passt de bal zonder na te denken. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Garré met een sublieme pass. Akifoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanders de bal. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Garré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Shchepotov speelt de bal door. Gücenmez heeft problemen om de bal te vangen. Faragli Gigli met een sublieme pass. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Garré bokst de bal weg.

31e minuut.
Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal passt de bal met de wreef. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 11:0

33e minuut.
Faragli Gigli passt de bal zonder na te denken. Lylyk heeft problemen om de bal te vangen. Lylyk geeft een lange en hoge pass. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Garré werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 12:0

36e minuut.
Bárcena geeft een lange en hoge pass. Gücenmez heeft problemen om de bal te vangen. Gücenmez geeft een lange en hoge pass. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: o melhor do treis 19%, Chambuchito 81%.
o melhor do treis - Chambuchito 12:0

47e minuut.
Bárcena met een sublieme pass. Airez is nu in balbezit. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Sanders probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 13:0

50e minuut.
Akifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Airez bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Akifoğlu geeft een lange en hoge pass. Kubisztal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Faragli Gigli de bal. Faragli Gigli met een sublieme pass. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena rent richting de bal. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena schiet op doel. Garré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Binner geeft de bal voor. Palermo kopt de bal weg. Gładki is nu in balbezit. Gładki geeft een lange en hoge pass. Kubisztal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Binner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bárcena rent richting de bal. Bárcena passt de bal met de wreef. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Garré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 14:0

61e minuut.
Garré trapt de bal weg van het doel. Faragli Gigli is nu in balbezit. Faragli Gigli met een sublieme pass. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 15:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Palermo de bal onder controle te krijgen. Shchirik met een sublieme pass. Gładki met een sublieme pass. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Binner heeft problemen om de bal te vangen. Bárcena rent richting de bal. Bárcena passt de bal in één keer door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanders heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 16:0

70e minuut.
Garré speelt de bal door. Daar is Shchepotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchepotov probeert naar een medespeler te passen. Faragli Gigli rent richting de bal. Faragli Gigli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tardel komt het veld opgelopen. Quebrado komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gładki probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez met een sublieme pass. Tardel heeft problemen om de bal te vangen. Tardel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki geeft een lange en hoge pass. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Garré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Ledesma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Airez rent richting de bal. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal geeft een hoge lob. Tardel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Faragli Gigli speelt de bal door. Klungelig pakt Gücenmez de bal. Gücenmez passt de bal in één keer door. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 17:0

89e minuut.
Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Garré probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
o melhor do treis - Chambuchito 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: o melhor do treis 18%, Chambuchito 82%.
o melhor do treis - Chambuchito 18:0