Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independienteee Delfo Cabrera
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.9
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Casadio probeert naar een medespeler te passen. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turienzo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Turienzo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Turienzo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Monroy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aukaman met een snel genomen vrije trap. Milapichun verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boritz rent richting de bal. Korzin geeft een lange en hoge pass. Boritz probeert de bal aan de voet te houden. Villareal rent richting de bal. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Monroy is nu in balbezit. Monroy passt de bal zonder na te denken. Cardetti rent richting de bal. Persig rent richting de bal. Persig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Aukaman passt de bal in één keer door. Casadio heeft problemen om de bal te vangen. Márcico probeert naar een medespeler te passen. Persig is nu in balbezit. Persig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Korzin onderschept slim de pass. Korzin geeft de bal voor. Almeyda probeert de bal met de borst te controleren. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal draait met de bal, schiet en ... saban bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independienteee 44%, Delfo Cabrera 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
independienteee - Delfo Cabrera 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márcico met een snelle inworp. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Cumin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
independienteee - Delfo Cabrera 1:0

65e minuut.
Cicint speelt de bal door. Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy met een sublieme pass. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independienteee 36%, Delfo Cabrera 64%.
independienteee - Delfo Cabrera 1:0