Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la plaza FC Club Atlético Peques
343 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Gummy heeft problemen om de bal te vangen. Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gummy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gummy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Nardoski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biscovich met een snelle inworp. Kirchner is nu in balbezit. Kirchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Solnicky is nu in balbezit. Solnicky passt de bal met de wreef. Cortese rent richting de bal. Cortese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la plaza FC - Club Atlético Peques 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la plaza FC 53%, Club Atlético Peques 47%.
la plaza FC - Club Atlético Peques 1:0

50e minuut.
Millareme bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranwell onderschept slim de pass. Cranwell met een sublieme pass. Solnicky bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicky draait met de bal, schiet en ... Cuyul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Travagliante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Travagliante wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Travagliante kan niet meer verder spelen. Albacete komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Biscovich passt de bal in één keer door. Aguzzi probeert de bal aan de voet te houden. Solnicky rent richting de bal. Kirchner rent richting de bal. Kirchner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gauna verovert de bal door een tackle van achteren. Kroechen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gauna. Kroechen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kroechen kan niet meer verder spelen. Ramallo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cortese probeert naar een medespeler te passen. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi geeft een lange en hoge pass. Kirchner rent richting de bal. Kirchner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cranwell geeft een hoge lob. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza begaat een overtreding. Kirchner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sticco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la plaza FC 57%, Club Atlético Peques 43%.
la plaza FC - Club Atlético Peques 1:0