Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independienteee la plaza FC
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márcico met de inworp. Monroy rent richting de bal. Monroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stoissa kopt de bal weg. Daar is Kroechen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persig is nu in balbezit. Persig schiet op doel. Levinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cortese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capece komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Cranwell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boritz met de inworp. Monroy rent richting de bal. Monroy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Biscovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márcico bereikt de bal nog maar net als eerste. Márcico met een sublieme pass. Persig is nu in balbezit. Persig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aukaman onderschept slim de pass. Aukaman met een sublieme pass. Monroy rent richting de bal. Monroy schiet op doel. Levinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
independienteee - la plaza FC 1:0

41e minuut.
Biscovich passt de bal zonder na te denken. Solnicky met een sublieme pass. Kirchner is nu in balbezit. Capece bereikt de bal nog maar net als eerste. Capece schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
independienteee - la plaza FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independienteee 50%, la plaza FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
independienteee - la plaza FC 1:1

50e minuut.
Monroy probeert naar een medespeler te passen. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capece de bal. Capece draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Monroy passt de bal met de wreef. Márcico heeft problemen om de bal te vangen. Márcico met een sublieme pass. Persig bereikt de bal nog maar net als eerste. Persig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchner met een sublieme pass. Solnicky is nu in balbezit. Solnicky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arana de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
independienteee - la plaza FC 1:2

70e minuut.
Monroy rent richting de bal. Persig rent richting de bal. Linari onderschept slim de pass. Monroy onderschept slim de pass. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Levinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
independienteee - la plaza FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independienteee 51%, la plaza FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
independienteee - la plaza FC 2:2