Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfo Cabrera Club Atlético Peques
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Millareme geeft de bal voor. Di Pietri kopt de bal weg. Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy is nu in balbezit. Gummy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cumin trapt de bal weg. Klungelig pakt Gummy de bal. Turienzo met een sublieme pass. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pairo probeert naar een medespeler te passen. Cuyul heeft problemen om de bal te vangen. Burstein is nu in balbezit. Burstein haalt uit met een fantastische trap. Cuyul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfo Cabrera - Club Atlético Peques 1:0

10e minuut.
Millareme speelt de bal door. Gummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy passt de bal zonder na te denken. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De Souza rent richting de bal. Cicint verovert de bal door een tackle van achteren. Cicint met een sublieme pass. Burstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Burstein geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy geeft de bal voor. Daar is Aguzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Cuyul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfo Cabrera - Club Atlético Peques 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfo Cabrera 64%, Club Atlético Peques 36%.
Delfo Cabrera - Club Atlético Peques 2:0

52e minuut.
Korzin met een snelle inworp. Burstein is nu in balbezit. De Souza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Souza krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Millareme rent richting de bal. Millareme geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardetti de bal. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfo Cabrera 60%, Club Atlético Peques 40%.
Delfo Cabrera - Club Atlético Peques 2:0