Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Náutico Sportivo Avellaneda CF Ringuelet
451 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Galop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancôme is nu in balbezit. Lancôme passt de bal in één keer door. Galop rent richting de bal. Galop haalt uit met een fantastische trap. Valei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bouchard geeft de bal voor. Daar is Velquen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen schiet op doel. Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - CF Ringuelet 0:1

11e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Lancôme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancôme geeft de bal voor. Galop rent richting de bal. Galop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Ogawa de bal. Lancôme is nu in balbezit. Lancôme speelt de bal door. Smiles is nu in balbezit. Smiles geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cardozo geeft een lange en hoge pass. Galop rent richting de bal. Quadri rent richting de bal. Galop onderschept slim de pass. Galop schiet op doel. Valei bokst de bal weg.

32e minuut.
Smiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ogawa de bal. Galop rent richting de bal. Galop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Náutico Sportivo Avellaneda 40%, CF Ringuelet 60%.
Club Náutico Sportivo Avellaneda - CF Ringuelet 0:1

47e minuut.
Cardozo kopt de bal weg. Quadri kan de bal niet met de borst controleren. Quadri geeft de bal voor. Ascolani rent richting de bal. Ascolani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Galop heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Valei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Dana de bal onder controle te krijgen. Paal! Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - CF Ringuelet 1:1

54e minuut.
Ogawa heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo onderschept slim de pass. Galop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel. Valei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Ogawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Galop is nu in balbezit. Galop schiet op doel. Dana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lancôme rent richting de bal. Ogawa onderschept slim de pass. Ogawa met een sublieme pass. Ascolani rent richting de bal. Ascolani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Galop is nu in balbezit. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo passt de bal met de wreef. Galop is nu in balbezit. Galop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - CF Ringuelet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Náutico Sportivo Avellaneda 45%, CF Ringuelet 55%.
Club Náutico Sportivo Avellaneda - CF Ringuelet 2:1