Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.20
  • Stadion: Masrid912 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2733
Masrid912 Clotilde City
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Cheuquian onderschept slim de pass. Cheuquian passt de bal met de wreef. Huentelican bereikt de bal nog maar net als eerste. Huentelican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masrid912 - Clotilde City 0:1

23e minuut.
Krupnick speelt de bal door. Luduena is nu in balbezit. Luduena probeert naar een medespeler te passen. Arrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gallina geeft de bal voor. Krupnick geeft een hoge lob. Arrosi rent richting de bal. Arrosi draait met de bal, schiet en ... Rogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masrid912 - Clotilde City 1:1

26e minuut.
Fuse speelt de bal door. Arrosi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mastrangelo. Mastrangelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masrid912 46%, Clotilde City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masrid912 - Clotilde City 1:1

59e minuut.
Krupnick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nardoski is nu in balbezit. Nardoski passt de bal zonder na te denken. Huentelican rent richting de bal. Huentelican draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Peratta is nu in balbezit. Peratta geeft de bal voor. Inworp. Pallero met een snelle inworp. Luduena geeft de bal voor. Rogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Nardoski de bal onder controle te krijgen. Fuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuse met een sublieme pass. Campomar is nu in balbezit. Campomar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Peratta probeert naar een medespeler te passen. Houary bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary met een sublieme pass. Arrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogawa met een snelle inworp. Luduena speelt de bal door. Arrosi rent richting de bal. Arrosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gandolfi passt de bal met de wreef. Krupnick rent richting de bal. Krupnick passt de bal in één keer door. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dezotti is nu in balbezit. Cheuquian verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuquian probeert naar een medespeler te passen. Huentelican bereikt de bal nog maar net als eerste. Huentelican haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masrid912 52%, Clotilde City 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masrid912 - Clotilde City 1:1