Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el templo fc la plaza FC
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sticco probeert naar een medespeler te passen. Nagy probeert naar een medespeler te passen. Solnicky is nu in balbezit. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchner schiet op doel. Laime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el templo fc - la plaza FC 0:1

7e minuut.
Cortese bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirumbolo onderschept slim de pass. Chirumbolo met een sublieme pass. Balvorín is nu in balbezit. Balvorín haalt uit met een fantastische trap. Levinson bokst de bal weg.

11e minuut.
Luciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciani geeft een lange en hoge pass. Bonet rent richting de bal. Bonet draait met de bal, schiet en ... Kroechen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sticco probeert naar een medespeler te passen. Solnicky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortese is nu in balbezit. Solnicky rent richting de bal. Solnicky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Luciani passt de bal zonder na te denken. Calbullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbullanca speelt de bal door. Balvorín is nu in balbezit. Balvorín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cortese is nu in balbezit. Martini onderschept slim de pass. Martini passt de bal met de wreef. Balvorín bereikt de bal nog maar net als eerste. Balvorín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kirchner geeft de bal voor. Cortese rent richting de bal. Nagy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cortese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortese legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Laime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
el templo fc - la plaza FC 0:2

45e minuut.
Luciani passt de bal in één keer door. Balvorín is nu in balbezit. Balvorín passt de bal met de wreef. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el templo fc 41%, la plaza FC 59%.
el templo fc - la plaza FC 0:2

48e minuut.
Nagy geeft een hoge lob. Inworp. Coyopay met een snelle inworp. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cortese passt de bal zonder na te denken. Encina rent richting de bal. Encina passt de bal zonder na te denken. Balvorín rent richting de bal. Balvorín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonet speelt de bal door. Inworp. Coyopay met een snelle inworp. Sticco rent richting de bal. Sticco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagy kopt de bal weg. Martini rent richting de bal. Kirchner onderschept slim de pass. Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el templo fc 53%, la plaza FC 47%.
el templo fc - la plaza FC 0:2