Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Peques Masrid912
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Travagliante passt de bal in één keer door. Millareme bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos begaat een overtreding. Roos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy rent richting de bal. Gummy passt de bal met de wreef. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pieres rent richting de bal. Gummy verovert de bal door een tackle van achteren. Gummy passt de bal in één keer door. Millareme rent richting de bal. Millareme geeft de bal voor. Di Ricci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Travagliante met een snelle inworp. Di Pietri probeert naar een medespeler te passen. Gauna rent richting de bal. Gauna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arrosi is nu in balbezit. Gummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luduena is nu in balbezit. Arrosi rent richting de bal. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Millareme heeft problemen om de bal te vangen. Pieres is nu in balbezit. Pieres geeft een lange en hoge pass. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Peques - Masrid912 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Peques 45%, Masrid912 55%.
Club Atlético Peques - Masrid912 0:1

46e minuut.
Inworp. Travagliante met de inworp. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Peques - Masrid912 1:1

47e minuut.
Luduena is nu in balbezit. Luduena met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieres de bal. Gauna onderschept slim de pass. Gauna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pieres is nu in balbezit. Gummy onderschept slim de pass. Gummy probeert naar een medespeler te passen. Di Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Peques - Masrid912 2:1

59e minuut.
Nardoski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallero met de inworp. Luduena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luduena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupnick onderschept slim de pass. Krupnick met een sublieme pass. Pieres is nu in balbezit. Pieres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pelayo is nu in balbezit. Millareme onderschept slim de pass. Millareme geeft de bal voor. Di Pietri rent richting de bal. Di Pietri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dezotti rent richting de bal. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri passt de bal met de wreef. Gauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Peques 40%, Masrid912 60%.
Club Atlético Peques - Masrid912 2:1