Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clotilde City Colombito
352 Tactiek 424
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Caniggia rent richting de bal. Caniggia geeft een lange en hoge pass. Mastrangelo rent richting de bal. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Gallina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higuaín is nu in balbezit. Higuaín speelt de bal door. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou schiet op doel. Rogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cheuquian passt de bal zonder na te denken. Huentelican is nu in balbezit. Huentelican haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - Colombito 1:0

37e minuut.
Peratta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vera met een snelle inworp. Higuaín rent richting de bal. Higuaín geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ibarra passt de bal met de wreef. Gallina onderschept slim de pass. Higuaín is nu in balbezit. Bou is nu in balbezit. Bou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 49%, Colombito 51%.
Clotilde City - Colombito 1:0

48e minuut.
Fortunato geeft de bal voor. Bou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuse rent richting de bal. Higuaín rent richting de bal. Higuaín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mastrangelo de bal onder controle te krijgen. Fortunato rent richting de bal. Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Campomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
von Dietrichstein onderschept slim de pass. von Dietrichstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gallina de bal. Bou is nu in balbezit. Bou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato passt de bal met de wreef. Nardoski is nu in balbezit. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Campomar verovert de bal door een tackle van achteren. Campomar passt de bal in één keer door. Huentelican rent richting de bal. Huentelican haalt uit met een fantastische trap. Di Natale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - Colombito 2:0

73e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Higuaín de bal. Higuaín met een sublieme pass. Bou is nu in balbezit. Bou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mastrangelo heeft problemen om de bal te vangen. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou haalt uit met een fantastische trap. Rogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vera kopt de bal weg. Fortunato rent richting de bal. Nardoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nardoski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 47%, Colombito 53%.
Clotilde City - Colombito 2:0