Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el templo fc Club Atlético Peques
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Gummy kopt de bal weg. Rivera is nu in balbezit. Gauna is nu in balbezit. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Laime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Millangen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millareme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nagy passt de bal zonder na te denken. Travagliante is nu in balbezit. Chirumbolo is nu in balbezit. Travagliante onderschept slim de pass. Travagliante geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Millareme bereikt de bal nog maar net als eerste. Millareme passt de bal zonder na te denken. Encina rent richting de bal. Encina geeft de bal voor. Daar is Balvorín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Travagliante probeert naar een medespeler te passen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietri onderschept slim de pass. Di Pietri schiet op doel. Laime maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el templo fc - Club Atlético Peques 0:1

37e minuut.
Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza onderschept slim de pass. De Souza speelt de bal door. Balvorín rent richting de bal. Balvorín schiet op doel. Cuyul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el templo fc 59%, Club Atlético Peques 41%.
el templo fc - Club Atlético Peques 0:1

49e minuut.
Gummy heeft problemen om de bal te vangen. Vignau is nu in balbezit. Zabala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabala krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Di Pietri passt de bal met de wreef. Gauna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millangen. Millangen krijgt een gele kaart. Gauna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vignau wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Zabala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Travagliante verovert de bal door een tackle van achteren. Travagliante speelt de bal door. Rivera is nu in balbezit. Di Pietri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pietri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rivera trapt de bal weg. Gummy kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagy de bal. Gauna is nu in balbezit. Gauna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el templo fc 63%, Club Atlético Peques 37%.
el templo fc - Club Atlético Peques 0:1